My bookmarks Print listing Add Bookmark

Criatures

  Criatures
web:
adreça:
Carrer Sant Esteve, 7 Olot Garrotxa (la)
telèfon: 679 32 01 46
correu electrònic: criaturesolot@gmail.com

Criatures és una botiga de roba i complements per a nens. Tots els seus articles estan dissenyats i fabricats a Catalunya de creadors locals o globals que aposten per un model alternatiu de producció sostenible i amb responsabilitat social i condicions laborals justes. Roba i complements adreçats a uns consumidors receptius per aquest tipus d'articles de disseny respectuosos i de qualitat. Podreu trobar dissenys únics, atrevits, originals, còmodes i divertits, realitzats per dissenyadores catalanes en petits tallers artesanals. Criatures ha signat el conveni amb l’ajuntament d’Olot per la difusió de la marca de proximitat i qualitat 100% Olot.

totnens-olot-criatures-roba6

Totes les marques que es distribueixen des de la botiga tenen el valor afegit de respectar uns criteris mediambientals i de sosteniblilitat, utilitzant productes naturals i de qualitat. Criatures és una botiga propera i alhora socialment crítica amb el nostre sistema econòmic, per això amb l'elecció dels seus  articles pretén que el client s’emporti una idea de que comprant la roba a la botiga contribueix a fer un món més just i sostenible.

Marques

 • POTXIBB una marca creativa per als nens que vulguin vestir-se de manera atrevida, alegre i desenfadada. Confeccionen en un taller d’inserció laboral de Barcelona que treballa amb dones en situació d’exclusió social.
 • A KERUBÉ utilitzen teles de cotó 100% amb estampats personalitzables, divertits i plens de color i textures suaus i càlides.
 • UNADEKAP produeix en un petit taller artesanal, sent respectuosa amb l’entorn; creant el mínim de residus, no malbaratant energia, i fent un us racional dels recursos.
 • A UKELELE dissenyen coses boniques i amb ànima. Col•laboren amb projectes socials com la fundació Ared.
 • MUNDORAQUEL, roba feta a mà, amb materials d’alta qualitat i cuidant tots els detalls, sense oblidar l’essència de l’artesania.
 • BABYBITES: Sacs de dormir en forma de peix i complements per a nens, dissenyats i produïts al Pla de l’Estany.
 • SICSIU: roba de cotó orgànic dissenyada, serigrafiada i confeccionada a la Garrotxa. Una marca artesanal que treballa la roba d’una forma tradicional, mantenint la bellesa i la puresa com a missió.
 • EBALUH: roba i complements divertits i molt còmodes, per ajudar als nens a descobrir el seu entorn. Dissenyen i confecciones al sud de Catalunya.
 • HILO DE HADAS: Roba divertida, pràctica, diferent i sobretot còmoda perquè els més petits es puguin moure lliurement. Feta artesanalment en un petit taller del Ripollès.
 • PAPUUSTAT: roba i accessoris per als més petits de la casa. Tot el procés de disseny, patronatge, selecció de teixits, confecció i acabats està fet de manera artesanal en un petit taller de Salt.
 • JULIE AND JANE: és una marca de roba, jocs i complements del Maresme, fets a mà amb teixits de pissarra per pintar, dibuixar i deixar volar la imaginació dels infants.

 

*Les parets de la botiga serveixen d’expositor per a diferents pintors de la comarca, amb possibilitat de comprar les obres per part dels clients.

 

totnens-olot-criatures-roba0

 

Save

categories:   

Leave a comment