My bookmarks Print listing Add Bookmark

Clap Taller Gràfic

    Clap Taller Gràfic
adreça: C/ Miquel Tort 5, baixos 1. 08750 Molins de Rei - Baix Llobregat
telèfon: 936 68 56 48
correu electrònic: hola@claptallergrafic.com

Clap Taller Gràfic és el petit taller on la Núria i la Mariona, les seves creadores, dissenyen i creen peces úniques i especials per a les celebracions com ara festes infantils o tot els detalls que us calen per a preparar i personalitzar una festa de  naixement. També hi trobareu una secció d’il·lustracions infantils d'animals personalitzables, el Zoo Clap, per a decorar l'habitació del nens.

Colors alegres, dissenys cool i actuals per vestir la taula d'una celebració o per a un berenar o sopar divertit i informal amb els nens que van més enllà de la decoració exclusiva d'una festa temàtica.

Aquestes són les seccions que disposen actualment a la web, productes molt creatius i moderns fets amb molt de gust i cuidats en els detalls.

  • Decoració festes: disposen d'un assortit de lots de taula per a tot tipus de festes:  festes d’aniversari, festes d'estiu  o babyshower. Els lots inclouen plats, gots, canyes, tovallons i globus tot amb estampats i colors coordinats. Si us fa falta més quantitat d'algun producte del lot sempre el podeu comprar per separat.
  • Làmines infantils: il·lustracions pròpies dissenyades per la Mariona i impreses en una sola cara en paper d'alta qualitat de 260gr. de 260 gr. semi-brillant amb efecte perla. Podreu triar entre les làmines de Zoo Clap o Bona nit. les làmines de Zoo Clap es poden personalitzar amb el nom del nen.
  • Naixement: trieu el model que més us agradi i personalitzeu la postal de naixement del vostre fill. Heu d'enviar les dades i una fotografia del nadó. Imprès en paper fotogràfic de 310 gr. en blanc  natural setinat d'alta qualitat.
  • Col·leccions bateig: núvol lila, núvol mint, peus rosa, gota d'aigua... trieu el disseny dels articles del bateig i personalitzeu-los: porta piruleta, imant de bateig, postal personalitzada o el lot d'etiquetes.

Serveis

  • Podeu fer la recollida de les vostres comandes al seu estudi (amb cita prèvia).
  • Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 80€ de comanda

totnens-botiga-online-clap-taller-grafic0

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment