My bookmarks Print listing Add Bookmark

Cim d’Àligues

    Cim d’Àligues
obert: tot l'any (tancat primera quinzena de juliol)
adreça:
Cim d'Àligues, Barcelona,, 08182 Vallès Oriental (el)
adreça: Paratge del Pi Solitari, s/n
telèfon: 938 66 26 48
correu electrònic: info@cimdaligues.com

totnens-cim-daligues-sant-feli-codines0

El Cim d’Àligues és un centre que pretén donar a conèixer al públic que els visita, les característiques i peculiaritats de les aus rapinyaires com ara àguiles, falcons, voltors, milans, astors i esparvers, mussols… a través de les visites comentades que s’imparteixen a la zona de gàbies o contemplant les sessions de vol en llibertat que podeu gaudir en la zona del mirador natural. Des del centre també fan la recollida d'aus irrecuperables i tenen un centre de cria.

 

totnens-cim-daligues-sant-feli-codines6

Activitats pel públic familiar

L’entrada al recinte, inclou assistir a la visita guiada i a la sessió de vol. També disposem d’un petit bosquet per passejar, àrees de pícnic i restaurant per poder-hi passar tot el dia.

  • Visita guiada consisteix en una explicació d’uns 30 min. per la zona dels aviaris. Això ens permet introduir conceptes generals sobre aquestes aus tals com; tipus d’ alimentació, comportament, espècies autòctones, hàbitats que ocupen...
  • Situats en unes grades a l’aire lliure, dalt d’una cinglera, els observarem de ben aprop: fent vols de puny a puny dels cuidadors, volant per sobre els nostres caps, o bé allunyant-se cap a la vall que ens queda al davant. Tot això s’esdevé acompanyat d’una explicació que destaca les diferències entre les espècies.

Els caps de setmana i festius, amb la mateixa entrada, poden gaudir de les dues sessions de vol i visites guiades (matí i tarda), que són diferents entre sí.

 

Activitats de casal d'estiu

Casal d'estiu adreçat a nens de 6 a 14 anys (de 3 a 5 anys, a consultar).

 

Activitats per a escoles

Dirigit a escolars de Primària i primer cicle de Secundària. Podeu consultar els objectius i continguts de cada Cicle a la web.

 

Restaurant

És un servei exclusiu per als visitants del centre. Plats elaborats amb productes de la comarca i de temporada. Disposen d' un menú complet i variat per a tots els gustos. També preparen menús aptes per a la majoria d'al·lèrgies alimentàries.

 

Leave a comment