My bookmarks Print listing Add Bookmark

Centre Natura ServiKaYaK

    Centre Natura ServiKaYaK
adreça:
Els Guiamets, Priorat (el)
telèfon: (+34) 650 587 981
correu electrònic: info@servikayak.com

Centre Natura ServiKaYaK és un centre d’activitats a la natura i educació en el medi, situat a l’embassament de Els Guiamets, al cor del Priorat; en un paratge privilegiat i d’una tranquil·litat i bellesa incomparables. Des de ServiKayak vetllen per a la conservació, protecció i prevenció del medi i del bon estat de les aigües de l’embassament. Hi trobareu diferents activitats relacionades amb la natura, activitats d'esbarjo, d'educació i de treball al camp pensades per gaudir de manera individual, en grup o en família.

 

totnens-centre-natura-servi-kayac-priorat8

 

Disposen d'una terrassa amb servei de refrescos i aperitius, amb zona de cadires per prendre el sol i una mini piscina. Hi ha la possibilitat de dinar amb els serveis del restaurant El Mestral o si ho preferiu podeu fer el vostre pícnic. Tenen servei de WC.

Podeu fer una ruta de senderisme que us durà a descobrir la bellesa de l'entorn i veure, a vistes d’ocell, l’embassament dels Guiamets. Descobriu la fauna de l'embassament: Bernats-pescaires, Martinets, Corbs-marins, ànec Coll-verd...

totnens-centre-natura-servi-kayac-priorat17

Serveis

  • Lloguer d'embarcacions; caiacs, patinets o barques per a la pesca. Recorregut lliure per l’embassament.
  • Activitats eqüestres; equitació, passejades, rutes, equitació terapèutiques.
  • Enoturisme; rutes a cavall per visitar cellers, senderisme interpretatiu...
  • Activitats infantils; organitzen diferents jornades de tallers i manualitats perquè els més petits es familiaritzin amb l’entorn.
  • Tir amb arc
  • Celebracions i aniversaris, un dia amb moltes activitats per no avorrir-se.

totnens-centre-natura-servi-kayac-priorat0

 

categories:      

Leave a comment