My bookmarks Print listing Add Bookmark

Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens

  Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens
adreça:
Plaça de Mireia, Baix Llobregat (el)

logo-mama-que-fem-dema

Dins el Parc Natural de Collserola podeu trobar un bon grapat de rutes i itineraris per fer amb els nens. Excursions a peu o en bicicleta, la majoria aptes per a tothom. El Parc s'estén per diferents poblacions del Barcelonès, Baix Llobregat i el Vallès Occidental. La passejada per la Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens és tot un clàssic de les sortides en família. Es tracte d'un itinerari sense dificultats que en la seva part de la carretera de les Aigües es pot fer amb cotxet i cadira de rodes. La pujada a cim de Sant Pere Màrtir, l'estret sender el fa només practicable a peu. La sortida per la Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens us permetrà tenir una bonica visió de la ciutat de Barcelona als peus. L'excursió a Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens comença a la Plaça Mireia a Esplugues de Llobregat, al costat des de la Font de la Mandra on hi ha una zona de pícnic

 

 

Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens. Dades i mapa

 • Distància: 7 km
 • Temps: 2h 30′
 • Tipus d'itinerari: Ruta circular
 • Inici: Plaça Mireia d'Esplugues de Llobregat

 

Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens

anar a wikiloc

Sortida en família per la Carretera de les Aigües fins Sant Pere Màrtir. Itinerari

Aquesta sortida amb nens per Collserola es pot començar des de diferents punts d'accés a la Carretera de les Aigües. La ruta que us proposem aquí comença a la Plaça Mireia d'Esplugues de Llobregat. Un indret molt acollidor on trobareu un bar restaurant, l'Espai Mireia, just al costat de l'àrea de pícnic de la Font de la Mandra.

Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens

 • L'itinerari segueix un tram de la Carretera de les aigües fins pujar al Turó d'en Corts i Sant Pere Màrtir (el punt més alt de la serralada amb 399m) per després baixar fins la pista de la carretera de les Aigües.
 • Si hi aneu amb cotxe es recomanable anar-hi d'hora per no tenir problemes d'aparcament ja que és una zona molt concorreguda.
 • Caminant per la pista tindreu L’Hospitalet, Esplugues i Barcelona als vostres peus. L'alçada del camí us permetrà veure les poblacions de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló i El Prat, amb l'anada i vinguda dels avions a l'Aeroport.

 

Carretera de les Aigües Sant Pere Màrtir amb nens

 • Es tracte d'una pista molt visitada per gent que tant va a peu com en bicicleta. Després de caminar una estona es passa per unes passarel·les de fusta i s'arriba al Mirador dels Xiprers. Al mirador hi trobareu una font d'aigua potable.
 • Cal agafar un desviament que porta din el Turó d’en Corts, de 358 m. Una pujada per un sender entre pins a l'ombra.
 • Un cop a dalt us trobareu una plaça amb bancs on poder descansar i contemplar les vistes. D'aquí surten diferents camins i itineraris. Cal seguir el que condueix a Sant Pere Màrtir, passat per la capella.
 • Després d'una forta pujada s'arriba a l'ermita de Sant Pere Màrtir. Actualment, però només hi ha un panell informatiu d'on trobava l'ermita. Des d'aquí les vistes arriben fins a Montserrat i la Mola. El Puig on es troba l'ermita és el Puig l'Ossa, encara que popularment tothom el coneix com Sant Pere Màrtir.
 • Seguir i donar la volta a l'emissora. Hi ha un altre mirador amb un panell informatiu sobre el búnquer antiaeri que queda just a sota. Podeu consultar les visites guiades que fa L'Ajuntament d’Espluges.
 • Ara cal baixar fins tornar a trobar la pista de la carretera de les aigües i tornar al punt inicial.

 

 

Altres llocs d'interès

Parc de la Solidaritat – Esplugues de Llobregat
Museu de les Matemàtiques – MMACA- Cornellà del Llobregat
Rutes en família: El camí de la Bunyola – El Prat de Llobregat

sortir amb nens al Baix Llobregat

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment