My bookmarks Print listing Add Bookmark

Can Rajolet

    Can Rajolet
adreça:
Ctra. Girona-Anglès, s/n (Vilanna-Bescanó), 17162 Gironès (el)
telèfon: 972 423 291 - 629 216 075
correu electrònic: info@canrajolet.cat

A Can Rajolet hi trobaràs una cuina casolana i molt propera diferenciada per la seva relació qualitat-preu. Des de les sis del matí a les sis de la tarda i durant tot l'any podràs menjar destaca pels seus esmorzars de forquilla. El menjador està presidit per una gran llar de foc encesa durant tot l`any i on podràs menjar una gran varietat de carn a la brasa.

Els caps de setmana i festius es preparen diferents menús on s'inclou un entrant, sis primers, sis segons i vuit postres a escollir. També tenen menú infantil i menú júnior, consulteu els menús al web. Adapten els menús a les persones vegetarianes o a celíacs, però sempre és milolr avisar-lo amb temps.

Can Rajolet té dos menjadors per a 50 persones cadascun, bar, terrassa, pàrquing per a cotxes, camions i autobusos, pàrquing tancat per a bicicletes. Resulta un bon lloc per anar amb família, grup de famílies o amb d'amics.

El restaurant col.labora activament i és punt d'informació de vies verdes i està acreditat amb el distintiu de Bed&Bike. Per Can Rajolet passa la via verda ruta del Carrilet, que passa dins la seva propietat, just davant del seu ampli aparcament. Un lloc perfecte per fer una parada i dinar o fer un esmorzar de forquilla per agafar forces per començar o continuar la ruta en bicicleta. Disposen una sala polivantet

Disposen de serveis bàsics pel cicloturisme en la Bike Àrea: pícnics per emportar, aparcament tancat per les bicicletes, recanvis i eines en cas d'averia, dutxes, tovalloles, rentadora, secadora, karcher per rentar les bicicletes, compressor per inflar pneumatics, sala de descans i terrassa, begudes i barres energètiques...

Hi trobareu:

  • Informació de les Vies Verdes, Pirinexus i rutes circulars .
  • LLoguer de Burricletes.
  • Informació de llocs per dormir
  • Wiffi

 

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment