My bookmarks Print listing Add Bookmark

Càmping Bella Terra

    Càmping Bella Terra
obert: del 8 d'abril al 1 d'octubre
adreça:
Blanes Selva (la)
adreça: Av. Vila de Madrid, 35-40
telèfon: (+34) 972348017 - (+34) 972348023 - Fax (+34) 972348275
correu electrònic: info@campingbellaterra.com
categoria: càmping 2a

totnens-camping-bella-terra-blanes0

El càmping Bella Terra és un càmping tranquil i familiar. Situat en una de les millors platges de la Costa Brava, a la localitat de Blanes a la comarca de La Selva. Blanes és coneguda per la singularitat del seu paisatge, típic de la Costa Brava. El complex es troba entre els aeroports de Girona i Barcelona. La bona combinació de transports, fa que el càmping Bella Terra, sigui molt accessible per les famílies que venen sense transport propi.

 

Càmping Bella Terra. Càmping familiar a la Costa Brava

Càmping Bella Terra

El càmping Bella Terra compta amb unes instal·lacions modernes, completament adaptades i pensades, per a tots els nens. Disposa d'un immens i innovador parc aquàtic amb una temàtica "surfista i hawaiana" amb dues piscines infantils que inclouen tobogans, cascades i jocs d'aigua.

 

Càmping Bella Terra

 

Piscina per als més petits

Càmping Bella Terra

 

El càmping té habilitat una zona esportiva amb dos camps de futbol de gespa artificial. Una pista de bàsquet, pista de tennis, dues pistes de pàdel i pistes de petanca

Càmping Bella Terra

 

Els més petits podran gaudir del miniclub des d'on s'organitzen diferents activitats, excursions i sortides.

Càmping Bella Terra

 

Disposa d'accés directe a la mateixa platja de S’Abanell, on s’hi pot practicar tot tipus d’activitats aquàtiques com són el caiac i pàdel surf. A més, tots els visitants hi trobaran una àmplia oferta dels múltiples serveis destinats a l’oci, la gastronomia, el senderisme, la cultura, la pràctica esportiva, entre moltes d’altres activitats.

El càmping és un bon punt de partida per fer infinitat d’excursions a les cales de la Costa Brava o als racons dels pescadors i la zona costanera. La seva situació afavoreix les visites turístiques arreu del territori des d'una visita a la Barcelona Modernista al Museu Dalí, per exemple.

El Càmping Bella Terra és una bona opció per a unes vacances inoblidables i diferents en família.

 

 

El Càmping a les xarxes socials

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment