My bookmarks Print listing Add Bookmark

El Bosc Encantat de Gurb

    El Bosc Encantat de Gurb
adreça:
Bosc Encantat Gurb Osona

 

 

 

Us proposem una sortida per fer amb nens, endinsar-se al Bosc Encantat de Gurb tot resseguint el torrent del Sitjar, un indret ombrívol i bonic. Endinseu-vos dins el bosc i busqueu les boniques figures fetes de fusta de diferents animals, passeu pels ponts de fusta, busqueu el drac, els gnoms, la guineu, la tortuga, el teixó... o descobriu la singularitat de les casetes de fusta per als ocells que hi ha penjats als arbres com la caseta del Piu-Piu o la tetera.

El Bosc Encantat de Gurb. El bosc de les imatges de fusta

El Bosc Encantat de Gurb

Un altre dels atractius que té el Bosc Encantat de Gurb és que en moltes ocasions s'ha posat cartells, també de fusta, per indicar el nom de diferents arbres o plantes: roure, falguera, om... una manera  divertida d'aprendre a distingir les plantes i arbres. També trobareu, al llarg del recorregut inscripcions commemoratives o frases singulars gravades en panells de fusta.

Disposa d'una zona de bancs i taules per poder-s'hi entaular a dinar o berenar. Una atractiva i fàcil sortida per fer amb nens i fer un pícnic a dins el bosc.

 

Com arribar al Bosc Encantat

El camí es troba als afores de la població de Gurb. Agafar la BV46001 en direcció a Bartomeu de Grau, a uns 1'5 km trobareu la desviació. Seguir el camí, abans d'arribar a l'ermita de  Sant Andreu de Gurb hi ha un descampat on poder deixar el cotxe.

 

Altres llocs d'interès

 

 

Save

Save

Leave a comment