My bookmarks Print listing Add Bookmark

Excursió en família: El Bosc Encantat de Gurb

    Excursió en família: El Bosc Encantat de Gurb
adreça:
Bosc Encantat Gurb Osona

Us proposem una sortida per fer amb nens, endinsar-se al Bosc Encantat de Gurb tot resseguint el torrent del Sitjar, un indret ombrívol i bonic. Endinseu-vos dins el bosc i busqueu les boniques figures fetes de fusta de diferents animals, passeu pels ponts de fusta, busqueu el drac, els gnoms, la guineu, la tortuga, el teixó... o descobriu la singularitat de les casetes de fusta per als ocells que hi ha penjats als arbres com la caseta del Piu-Piu o la tetera.

Un altre dels atractius que té el Bosc Encantat de Gurb és que en moltes ocasions s'ha posat cartells, també de fusta, per indicar el nom de diferents arbres o plantes: roure, falguera, om... una manera  divertida d'aprendre a distingir les plantes i arbres. També trobareu, al llarg del recorregut inscripcions commemoratives o frases singulars gravades en panells de fusta.

Disposa d'una zona de bancs i taules per poder-s'hi entaular a dinar o berenar. Una atractiva i fàcil sortida per fer amb nens i fer un pícnic a dins el bosc.

Com arribar al Bosc Encantat

El camí es troba als afores de la població de Gurb. Agafar la BV46001 en direcció a Bartomeu de Grau, a uns 1'5 km trobareu la desviació. Seguir el camí, abans d'arribar a l'ermita de  Sant Andreu de Gurb hi ha un descampat on poder deixar el cotxe.

 

 

Sortida proposada per Rutas por los peques

totnens-rutas-con-los-peques-logo

 

Save

etiquetes:      

Leave a comment