My bookmarks Print listing Add Bookmark

Baby Bites

    Baby Bites
web:

Baby Bites és una marca que neix de la mà de la Sofia Marqués i l'Andrea Durall. Hi trobareu articles de puericultura amb un disseny modern i original. Els sacs per a bebès en forma de peix o el sac per a nadons en forma d'estrella són el seu article més conegut. Els colors i estampats són suaus i unisex, colors que no cansen i  que poden variar o actualitzar segons els canvis i tendències de la moda i dels gustos dels clients. Puntualment treuen al mercat estampats de sèries limitades en colors més atrevits o amb estampats especials, com els de Nadal. Tots els seus articles han estat fets a mà.

Sacs de Baby Bites

Sacs per a bebès 100% de cotó amb farcit de polièster. Tenen la forma divertida d'un peix i els podreu trobar en diferents colors. Són perfectes per als nadons i bebès fins a 18 mesos. Els podeu fer servir tant en el bressol o llit com en el cotxet ja que disposa d'un gafets universals per subjectar-lo. Disponibles en versió estiu amb un gruix de 12mm o per l'hivern amb un gruix de 35 mm. La seva enorme cremallera fa que el nen pugui entrar amb molta facilitat. Mides 98 x 73 cm. Podeu trobar dissenys en edicions limitades.

Baby Star

Sacs per a nadons 100% de cotó amb farcit de polièster. Tenen la forma d'estrella i estan disponibles en diferents estampats i colors. Són perfectes per als nadons i bebès fins a 7 mesos, disponibles en dues talles. Els podeu fer servir tant en el bressol o llit com en el cotxet ja que disposa d'un gafets universals per subjectar-lo. Disponibles en versió estiu amb un gruix de 12mm o per l'hivern amb un gruix de 35 mm. Podeu trobar dissenys en edicions limitades.

Accessoris

  • Tovallola, 100% de cotó i disponible en tres colors diferents. Disposen d'una pràctica caputxa per poder embolicar ràpidament al nens després de l'hora del bany. La part interior és suau de roba de toballola i està folrada per la part exterior. Mides 80 x 80cm
  • Sobre bolquers, disponibles en 3 talles diferents i en colors i estampats variats. Són de lli (56%) i de cotó (44%) Són reversibles.

*els seus articles els podeu comprar directament a la seva botiga online. A la web trobareu una relació de botigues on els podreu anar a comprar

totnens-marca-baby-bites0

 

categories:   

Leave a comment