My bookmarks Print listing Add Bookmark

Àrea de pícnic – Font de les coves

    Àrea de pícnic – Font de les coves
adreça:
Prats de Lluçanès, Lluçanès (el)

L'Àrea de pícnic de la Font de les Coves és l'àrea recreativa de Lluça que es feia servir com a zona d'esbarjo des de fa molts anys. L'any 1968 va estar restaurada pels Amics de les fonts i més tard, l'any 2009, després d'uns anys en desús, va ser novament restaurada i condicionada per poder-hi fer foc en una zona de barbacoes que hi ha instal·lada. Es tracte d'un espai acollidor i ple d'ombra.

Al llarg de la balma hi ha diferents punts on surt aigua i la font està ubicada a l'exterior, sota la balma, disposa d'un brollador metàl·lic amb aixeta, situada sota una pica de pedra treballada.

La zona de barbacoes s'ha condicionat per poder-hi fer foc sense perill, en total n'hi ha 4 barbacoes.  Hi trobareu taules disposades a diferents alçades, a l'interior de la balma, en la zona de les graelles o a l'esplanada.

Com arribar-hi

Anar fins a Prats de Lluçanès. Cal sortir de la població direcció N, a la carretera C-62 en direcció a Gironella, seguint per la carretera surt una pista forestal, a mà dreta, que porta a la Font de les Coves (a 250 metres per la pista forestal de la carretera C-154, punt quilomètric 15'100).

totnens-punt-interes-roc-foradat-lluca1

Oficina de turisme de Prats de Lluçanès on us informaran i us podran subministrar plànols dels senders locals.

Fotos Gencat i GEB, (Grup d'Espeleologia de Badalona)

 

Save

etiquetes:   

Leave a comment