My bookmarks Print listing Add Bookmark

Arbre Aventura

  Arbre Aventura
obert: setmana santa - estiu (març-setembre) - i caps de setmana durant tot l'any
adreça:
Arbre Aventura,, 17310 Selva (la)
adreça: Carretera Lloret – Blanes
telèfon: 639 30 21 12

totnens-parc-aventura-arbres-lloret0

Arbre Aventura és un parc natural multi aventura d’activitats a l’aire lliure en contacte amb la natural i els arbres. Combina diversió i aventura en un entorn natural, mitjançant diferents circuits formats per plataformes de fusta, tirolines, ponts suspesos, troncs d’equilibri, passos complicats, xarxes connectant els arbres… i molt més per poder gaudir sense límit. Activitats familiar indicades per a un públic molt ampli: nens petits a partir de 3 anys, joves adolescents i adults.

 

Activitats

Les activitats situades en els arbres amb diferents plataformes i nivells per passar una bon estona adaptades a les diferents edats i nivells.

  • Recorregut mini, per poder començar a grimpar pels arbres. Sense dificultat, a partir dels 3 anys.
  • Recorregut verd molt divertit per a tots els nens. Sense dificultat a partir de 3 anys i inferior a 1,30m
  • Circuit Blau 1 i 2 pels quals comencen. Dificultat baixa, a partir de 1,30m
  • Circuit vermell es el circuit estrella del parc, es el més divertit i és el circuit mes llarg. No és impossible però sí una mica complicat, consta de 34 jocs en total i acaba amb la gran tirolina de 100 m de llarg.
  • Recorreguts per a adults
  • Circuit de tirolines

Pac iniciació, ideal per a tota la família que vol gaudir de l'experiència als arbres, és una suma del circuit groc i el blau.

També s'organitzen festes d’aniversari, disposa de pacs de descompte per als circuits groc i blaus, mínim 5 nens. Us podeu apuntar a berenar o dinar. Un monitor estarà controlant l´activitat dels nens.

Calendari

Consulteu el calendari d'obertura del parc aquí

 

 

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment