My bookmarks Print listing Add Bookmark

Allegra Sweet Party

    Allegra Sweet Party

Allegra Sweet Party és una botiga online on hi podeu trobar articles i complements per a decorar les festes infantils o qualsevol altre esdeveniment o celebració. Els seus productes no formen part de cap tipus de decoració temàtica especial, són més aviat articles intemporals amb un toc cool molt modern i transversal que els fa adequats tant per una festa infantil com per a qualsevol esdeveniment per als adults.

Per parar la taula hi trobareu una varietat plats, gots de paper, safates, tovallons, coberts, estovalles, centres posar els sandvitx o magdalenes... que podreu escollir en diferents dissenys o colors. També tenen les atractives ampolletes per servir els sucs o batuts als nens, un munt de models de recipients per a les crispetes o els espectaculars expositors per a cupcakes en forma de vehicles o casetes.

Per a la decoració de la festa podreu escollir entre pompons, garlandes de paper, espelmes o escollir entre els models d'imprimibles per a personalitzar les festes infantils que inclouen elements per decorar el menjar, invitacions d'aniversari o per muntar toppers per al pastís.

La majoria dels seus articles són combinables i us permeten fer una decoració molt personalitzada segons el tipus de festa que vulgueu preparar.

totnens-botiga-online-allegra-sweet.party0

categories:   

Leave a comment