My bookmarks Print listing Add Bookmark

Aboum

    Aboum
web:
correu electrònic: aboumshop@gmail.com

Aboum és una marca d'adhesius personalitzables de vinil per al cotxe. Es tracte d'un projecte personal on la il·lusió, la creació i les ganes de treballar a casa han portat a la seva creador a tirar endavant aquest projecte. Tots els dissenys són divertit, amb il·lustracions originals i modernes hi trobareu nens disfressats, animals, els adhesius de germans, bessons, amb l'àvia sigui de tot el cos o només amb les seves cares. A part dels vinils per al cotxe també disposen de làmines decoratives, segells personalitzables, para-sols, postals, o adhesius per marcar objectes.

  • Adhesius per al cotxe: hi trobareu un munt d'adhesius de vinils d'alta qualitat per enganxar al vidre exterior del cotxe, són resistents a la pluja i als túnels de rentat. Els adhesiu són de 14 x 14 cm. Els podeu personalitzar amb el text, els colors o el tipus de disseny. Us enviaran un esborrany perquè podeu veure com queda el vostre adhesiu i un com confirmat l'imprimiran. Tarden aproximadament un mes en enviar-lo. Depenen del tipus de disseny trobareu les col·leccions Jana, Miranda o Valentina.
  • Para-sols pel cotxe: són per les finestres laterals i venen en lots de dues unitats de 43 x 37 cm. S'enganxen amb ventoses i s'ajusten a tot tipus de finestres. S'envien per missatger.
  • postals: lot de 4 postals amb il·lustracions originals de 10 x 15 cm. Impreses digitalment amb alta qualitat i paper texturat de 300 gr. Venen signades.
  • làmines: il·lustracions originals. Impresió digital d'alta qualitat.21 x 29,7cm. Venen signades en la part del davant. Es poden personalitzar.

totnens-botiga-online-aboum0

categories:   

Leave a comment