Fruit roll-ups, pica-pica de fruita deshidratada
Fa temps que veiem aquests rotllos de fruita i finalment ens hem decidit a buscar informació. No els hem preparat, encara, però quan en preparem ja us direm què tal. Si busqueu informació veureu que les receptes dels Fruits roll-ups són força similars. Aquest pica-pica de fruita deshidratada el podeu prepara per emportar en una excursió o per a festes infantils.
Fruit roll-ups, pica-pica de fruita deshidratada per fer a casa
Totes les receptes les trobareu en el mateix post.
- La gràcies està en que utilitzen com a ingredients fruites variades: cireres, poma, plàtan, albercocs, maduixa, mango…
- Tots els ingredients són naturals. A part de la fruita i depenent de la recepta, s’hi afegeix suc de llimona, canyella o una mica de sucre…
- Pràcticament tots els Fruit roll-ups es deshidraten al forn a temperatura molt baixa.
- Son molt fàcils de fer, netejar les fruites, triturar i estendre a la safata del forn sobre el paper.
Què poden fer els petits cuiners?
Depenent de l’edat es poden implicar en més o menys passos. Netejar la fruita, tallar-la i triturar-la. Un cop tinguin la massa amb tots els ingredients poden estendre-la a la safata. Això sí, els hi caldrà tenir paciència per esperar durant el temps de deshidratació.
Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !
Bona cuina !!!
+receptes de fruita