Com fer una ciutat amb sobres de paperveure font original

Hi ha propostes que de seguida que veiem ens atrapen. No és la primera vegada que compartim una creativitat de picklebums, ens agrada com estimula, a través de determinats objectes, la creativitat artística dels nens. Avui us mostrem com fer una ciutat amb sobres de paper. No és només dibuixar o pintar és treballar l’arquitectura i l’espai dins una ciutat plena de carrers, edificis, zones verdes… Una ciutat que podria representar la del nen o una d’inventada. Aquestes propostes acostumen a ser molt imaginatives, permeten als nens dibuixar al seu aire i ser tant detallistes com vulguin. I com totes les ciutat no s’acaben de construir en un dia. És pot anar anar fent a estones, quan el nen es senti inspirat i creatiu.

 

Com fer una ciutat amb sobres de paper. Dibuixar i pintar en un sobre

La gràcia d’aquesta activitat artística és la utilització de sobres. Sobres convertits en cases o edificis que cal situar en un carrer. Per dibuixar el plànol de la ciutat s’ha agafat un rotlle de paper de dibuix de la marca Ikea. Si no en teniu, no passa res. Es pot fer servir paper d’embalar o fulls en blanc enganxat amb cinta adhesiva per la part del darrera.

Com fer una ciutat amb sobres de paper

Actualment el correu tradicional, el d’enviar cartes  o postals dins un sobre no es fa servir gaire. Si no teniu sobres els podeu fer amb un full amb la tècnica d’origami. Aquí us mostràvem com es poden plegar i fer sobres amb cares d’animals (hi ha models descarregables).

 

Com fer una ciutat amb sobres de paper

La recreació o invenció de la ciutat es pot començar posant els sobres-cases damunt del plànol. O, primer dibuixar cada sobre i després enganxar-los al plànol per fer-hi els carrers i espais verds.

Si el nen té ganes de dibuixar i retallar pot fer personatges de paper, vehicles, animals… Aquests poden amagar-se dins els sobres.

 

Bona feina !!!

Segurament també us agradarà aquesta altra proposta Com fer un mapa per seguir-lo, jugar i aprendre

#PetitsArtistes

Save

Save